Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Τό γραφείο Τοπικής Κοινότητας Κορφοβουνίου.

  Έχουν περάσει δύο μήνες που ανέλαβε καθήκοντα ο νέος πρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα Κορφοβουνίου και οι πρώτες πρωτοβουλίες που έχει πάρει δείχνουν ότι υπάρχει όρεξη για δουλειά και προσφορά στο χωριό μας.
  Από ότι έχω ενημερωθεί έχει αναλάβει να ενημερώσει όλους τούς αρμόδιους αντιδημάρχους για τά τοπικά προβλήματα της κοινότητας που υπάρχουν σήμερα, πρώτα τηλεφωνικά, αλλά και με γραπτά υπομνήματα για τήν εξεύρεση λύσεων απο τίς αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου μας.
  Γιά θέματα του σχολείου μας που λειτουργεί σήμερα στό κέντρο του χωριού,αλλά και για το σχολείο του Ελάτου που έκλεισε εδώ και χρόνια,μας επισκέφθηκε και ενημερώθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα παιδείας κος Παπάζογλου.
  Η ενημέρωση είχε να κάνει με θέματα λειτουργίας όπως,θέρμανσης, καθαριότητας,μετακίνησης των μαθητών,συντήρησης,αλλά και γιά το σχολείο στόν Έλατο που εχει αφεθεί στην μοίρα του.
 Τό γραφείο της κοινότητας τίς περισσότερες ημέρες της εβδομάδας ειναι ανοιχτό και είναι θεμιτό επιτέλους να έρχονται ή να τηλεφωνούν καθημερινά χωριανοί να αναφέρουν τα προβλήματα που εντοπίζουν στό χωριό μας.
  Για τηλεφωνική επικοινωνία με το γραφείο της κοινότητας και τον τοπικό πρόεδρο,το τηλέφωνο είναι το 26810 23285.