Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Έργα αποκατάστασης των καταπτώσεων πρός Ρουμάνια.


  Ολοκληρώνεται αυτές τίς μέρες η εργολαβία που είχε αναλάβει τα έργα της αποκατάστασης των μεγάλων καταπτώσεων που έγιναν τον χειμώνα του 2013 στόν δρόμο προς Ρουμάνια αλλά και τις κατολισθήσεις,καταπτώσεις μέσα στόν ίδιο τον οικισμό.
 Τό έργο ήταν αρχικού προυπολογισμού 48000 ευρώ περίπου και είχε σκοπό την διάνοιξη του δρόμου και κατασκευή τεχνικού στήν πρώτη κατάπτωση όπως κατεβαίνουμε για τα Ρουμάνια,τήν διάνοιξη τού δρόμου λίγο μετά τήν διασταύρωση γιά τό Διάσελο.
 Στόν οικισμό Ρουμάνια τεχνικά έργα έγιναν καθώς κατεβαίνουμε πρός την οικία του Βαγγέλη Γιαννούκαρη και την οικία του Γιάννη Κων/νου στό τέρμα του δρόμου.
  Τό έργο που εκτελείται τώρα εκεί τελειώνει σύντομα καθώς και άλλα που θα γίνουν άμμεσα τίς επόμενες ημέρες εντός του χωριού είναι όλα έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής.
  Στίς επόμενες ημέρες θα αναφερθώ για τά έργα και τίς παρεμβάσεις στο γραφείο της Τοπικής Κοινότητας Κορφοβουνίου.
Η διαφορά εξωτερικά φαίνεται, δέν κρύβεται μετά τις πρώτες παρεμβάσεις,οπως και εσωτερικά,όταν θέλετε μπορείτε να περάσετε και να δείτε τήν διαφορά τού χτές με τό σήμερα.
 Επειδή ακόμη δέν έχουν τελειώσει οι παρεμβάσεις με την αμέριστη βοήθεια τών εθελοντών κατοίκων,δεν έχω ανεβάσει σχετικό φωτογραφικό υλικό αλλά λίγο υπομονή θα τα δείτε όλα και εσείς εκεί μακριά Κορφοβουνιώτες που με διαβάζετε, όταν λέγαμε προεκλογικά κάποια πράγματα ήρθε επιτέλους ο καιρός και με την βοήθεια που απαιτείται  & χρειαζόμαστε της σημερινής δημοτικής μας αρχής να γίνουν πράξεις.
  Κλείνοντας εδώ τό άρθρο μου,να σας παρακαλέσω για μιά άλλη φορά αν βλέπετε βλάβες στήν ύδρευση, λάμπες καμμένες στον δημοτικό φωτισμό, προβλήματα στούς δρόμους απο τις βροχοπτώσεις, να επικοινωνείτε για την ύδρευση στο 26810 70140 αλλά και με το γραφείο της τοπικής κοινότητας στο 26810 23285 να ενημερώνετε,ο πρόεδρος είναι σχεδόν καθημερινά τά πρωινά στό γραφείο του καθώς και την Κυριακή μετά το τέλος της εκκλησίας μπορείτε να περάσετε από το γραφείο της τοπικής κοινότητας.