Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Συλλογικές συνεργασίες και παρεμβάσεις.

Οι συλλογικές απαιτήσεις,διαμαρτυρίες,η ανάρτηση των θεμάτων στο διαδίκτυο από την πλευρά μου και οι παραστάσεις γενικά προς την πλευρά του δήμου και στους υπεύθυνους αντιδημάρχους μάς έφεραν τα πρώτα θετικά αποτελέσματα για τό χωριό.
Ολοκληρώθηκε μετά απο χρόνια στο γραφείο της πρώην κοινότητας Κορφοβουνίου η τουαλέτα και έτσι η ιατρός δεν θα τρέχει από εδώ και απο εκεί να βρεί τουαλέτα και πόσιμο νερό να πλύνει τα χέρια της όταν ερχεται στο αγροτικό ιατρείο.
Πέρασαν τόσα χρήματα από την κοινότητα,τόν δήμο αργότερα δεν μπόρεσαν να βάλουν δύο δραχμές που λέει ο λαός να φτιάξουν μια τουαλέτα,αυτό δεν τούς απασχόλησε ποτέ άραγε?
Παρέμβαση στό δήμο για το βάψιμο τού σχολείου,βρέθηκαν χρήματα,ξεκίνησε βάφτηκε η μία αίθουσα και θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα.
Οι βρώμικες αίθουσες του δημοτικού σχολείου Κορφοβουνίου μετά απο πολλά χρόνια εγκατάλειψης και συντήρησης πήραν επιτέλους ζωντάνια,χρώμα.
Εδώ είμαστε και συνεχίζουμε καθημερινά με τίς δικές μας παρεμβάσεις όπου μπορούμε να έχουμε πρόσβαση.
Οτι γίνεται για καλό να τό δεχόμαστε χωρίς αυστηρή κριτική έστω και όταν αυτό γίνεται την τελευταία ώρα για νά προλάβουμε τίς ερχόμενες εκλογές.
Μεγαλύτερη αξία έχουν παρεμβάσεις όταν  φέρνουν θετικά αποτελέσματα με την βοήθεια τρίτων που τό κάνουν για όφελος του χωριού και όχι για προσωπικό τους συμφέρον.
Συνεχίζουμε λοιπόν όλοι μαζί να διεκδικούμε και να απαιτούμε λύσεις στα προβλήματα για το χωριό μας και μόνο.
Τά καλύτερα έρχονται......!!!