Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Εργασίες πρόσβασης στον Προφήτη Ηλία

Σήμερα Τετάρτη έγιναν οι απαραίτητες κάθε χρόνο εργασίες για την εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο στο εξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία Κορφοβουνίου.
Κάθε χρόνο λοιπόν χρειάζεται μια μικρή παρέμβαση με σκαπτικό μηχάνημα στό δρόμο που οδηγεί στο εξωκκλήσι και ειδικά στό σημείο εκείνο στην ανηφόρα δίπλα απο το παλαιό εγκαταλειμένο σπίτι του Παπαστράτου.
Οι βροχές τόν χειμώνα παίρνουν τό χώμα και το χαλίκι γιατί χρειάζεται κάποια στιγμή μηχάνημα να βγάλει τά νερά στήν άκρη του δρόμου και να ριχτούν λίγα μέτρα τσιμέντο γιά να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα.
Στόν μικρό πλάτανο κάτω από την εκκλησία φτάνει με λάστιχο νερό απο το δίκτυο,λίγο αλλά φτάνει λόγω και της υψομετρικής διαφοράς με την δεξαμενή του υδραγωγείο μας.
Έγινε σήμερα συντήρηση της βρύσης και καθαρισμός στόν περιβάλλοντα χώρο γύρω απο την βρύση και την εκκλησία.
Στίς εργασίες συντήρησης τού δήμου μας με ενα JCB και ένα φορτηγό,παρών ήταν ο νέος πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Κορφοβουνίου Βασίλειος Κολιός,που όπως φαίνεται απο νωρίς ανέλαβε τίς ευθύνες και τίς υποχρεώσεις που θα έχει απέναντι στούς κατοίκους της τοπικής κοινότητας Κορφοβουνίου.
Ας ευχηθούμε όλα να κυλήσουν ομαλά αυτή την θητεία και να έχουμε επιτέλους έναν δυναμικό πρόεδρο που θα ενδιαφέρεται για τό χωριό του,θα είναι δίπλα στους συνδημότες του και θα μεταφέρει τά προβλήματα και τίς ανάγκες μας στην κεντρική διοίκηση του δήμου,στούς αρμόδιους αντιδημάρχους και στόν ίδιο τόν δήμαρχο όταν αυτό χρειαστεί.
Τό ενδιαφέρον του καί οι προσωπικές παρεμβάσεις μέχρι σήμερα στις υπηρεσίες τού δήμου,ύδρευση,καθαριότητα,παρότι δέν ανέλαβε επίσημα καθήκοντα,δείχνουν ότι το κλίμα σε τοπικό επίπεδο θά αλλάξει και τά καλύτερα έρχονται στήν θητεία του.
Για να έχεις ενδιαφέρον και να παλεύεις για το καλό στό χωριό σου,ως πρόεδρος,ως εκλεγμένος εκπρόσωπος,ειναι ξεκάθαρο πλέον γιά μένα προσωπικά,ότι πρέπει να βιώνεις άμμεσα τα προβλήματα,να ζείς μόνιμα εδώ,θα τύχει να μήν έχεις δρόμο,νερό,ρεύμα,τηλέφωνο κάποια στιγμή και εσύ ο ίδιος,έτσι μόνο θα καταλάβεις την ζωή όλων εμάς που ζούμε χρόνια μόνιμα στό χωριό μας.