Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Εορτή του Άγίου Γεωργίου πολιούχου και προστάτη τού χωριού μας.

Τρίτη 22 Απριλίου 2014 παραμονή εορτής τού Άγίου Γεωργίου που γιορτάζει το χωριό μας τόν προστάτη του τελέσθηκε Μέγας Εσπερινός με αρτοκλασία.
Γιά μιά ακόμη φορά τίμησε με την παρουσία του το χωριό μας ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας Νικοπόλεως & Πρεβέζης Χρυσόστομος,καθώς και άλλοι κληρικοί απο τίς γειτονικές ενορίες της Μητροπόλεως.
Η συμμετοχή των πιστών τού χωριού δυστυχώς γιά μένα δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε και αρμόζει γιά όλους εμάς,όταν συμμετέχει και τιμά με τήν εδώ παρουσία,την εορτή του "Αι Γιώργη" ο Μητροπολίτης.
Παρών στην όλη τελετή ήταν ο δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης,ο αντιδήμαρχος Δ.Κέφης,ο πρώην αντιδήμαρχος Φώτιος Φώτης,υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Αρταίων και της δημοτικής ενότητας Βλαχέρνας,υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας Κορφοβουνίου,πιστοί απο το χωριό μας,αλλά και επισκέπτες απο γειτονικά χωριά τού δήμου Αρταίων.
Στό τέλος του Μέγα Εσπερινού μοιράστηκε η αρτοκλασία στούς πιστούς.
Και τού χρόνου λοιπόν,Χρόνια Πολλά σέ όλους που γιορτάζουν αύριο Τετάρτη,ο "Αι Γιώργης" να μας φυλάει πάντα εμάς & τό χωριό μας.